Hyundai KONA 

I

Hyundai KONA

 Den nye KONA tager tingene til næste niveau. Den er til dig, der ikke bare
vil have en kvik og pålidelig SUV i hverdagen, men også en, der er skarp og
fremsynet. Det første sørger det opdaterede design for. Det andet kommer
helt naturligt med det nyeste udstyr inden for connectivity og sikkerhed.

KONA er Årets Brugtbil 2023

En jury bestående af biljournalister og brugtbilseksperter har vurderet, at vores populære SUV-familie, Hyundai KONA (årgang 2017-2020), er et bedre brugtbilskøb end 125 andre brugte bilmodeller. Det er udstyrsniveauet, sikkerheden, fabriksgarantien på fem år og prisen, der tilsammen gør, at KONA ender ud med en sikker sejr. 

Udseende

Den nye KONA skiller sig ud fra de øvrige biler i den kompakte SUV-klasse. Med de nye muskuløse linjer er KONA blevet endnu mere robust og sporty at se på. Og med den nye kofanger, der nu fortsætter langs hjulskærmene, skaber den et unikt og kraftfuldt udtryk under den nye kølergrill. Kraftfulde linjer eller på de markante hjulskærme, som fremhæver bilens SUV-look. Og de nye, slankere baglygter slutter den nye KONA lige så umiskendeligt af bagtil som foran.

Interiør og teknologi

Som standard har den nye KONA en 8” touchskærm med trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™, som giver dig underholdning på farten – helt uden kabel. Det er også muligt at opgradere til den store 10.25” touchskærm*, som leveres med et gratis 5 års abonnement på Hyundai LIVE Services, der er skabt til at give dig vigtig infomation om bl.a. trafik og vejr.

*Ved tilvalg af 10.25” touchskærm frafalder trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™. Skal benyttes med kabel.

Motorvarianter

Den nye KONA fås både med benzin, diesel og mild hybrid.

Der tilbydes også 3 forskellige gearkasser: En almindelig 6-trins manuel og den nye og banebrydende 6-trins manuel gearkasse med elektronisk kobling og den anmelderroste 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Effekten spænder fra 120 hk til 280 hk i Kona N

En tur rundt om Hyundai KONA 

Hyundai Dammarks produktspecialist, Kasper, giver en gennemgang af KONA. Se med her:

Hent flere informationer om KONA 

Kontakt os/Book prøvetur

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Hedegaard Biler A/S.