Hyundai KONA Electric

I

 

Udseende

Vi har givet den nye KONA Electric et slankere og mere smidigt design uden at gå på kompromis med det robuste SUV-look. Den lukkede kølergrill spiller f.eks. elegant sammen med muligheden for de ny-designede LED-forlygter. Og det skarpere kørelys er med til at skabe en enkel og alligevel udtryksfuld front.

KONA Electric har været sin egen fra starten. Det bliver kun forstærket af det nye design, som er karakteriseret ved at byde på endnu mere aerodynamiske former og linjer. Noget, som også fremhæves, er de indfarvede hjulkasser og de eksklusive 17” alufælge. De slanke baglygter, som matcher forlygterne, er også med til at skabe indtrykket af en stilfuld SUV.

Få plads til det hele

Den nye KONA Electric er designet til at finde plads til de mange ting, livet byder på. Her er lys og luft til alle sider, og
bagagerummet er med sine 332 liter ikke så lille endda. Og det er nemt at gøre større. På et sekund kan du folde
splitbagsæderne ned og have 1.114 liter til det, du skal have med til hverdag, weekend eller fest. Er det stadig ikke
nok, kan tagbøjlerne bære op til 80 kg. Det gør, at du kan få familiens cykler og meget andet med. Den traditionelle
gearvælger er erstattet af det nye, automatiske shift-by-wire-system, der har knapper i stedet for en traditionel
gearvælger. Det giver ekstra plads til opbevaring under midterkonsollen. Derudover fås Den nye KONA Electric også med anhængertræk. Det betyder, at du kan medbringe en trailer. Kun muligt til Long Range Performance (64 kWt).

 Batteri og rækkevidde

Elektrisk mobilitet skal være sjovt. Det er den nye KONA Electric et godt bevis på. Takket være et moment på hele 395 Nm får den dig hurtigt fra start. Faktisk er den i stand til at accelerere fra 0-100 km/t på bare 7.9 sekunder: KONA Electric fås med to forskellige batteripakker. Du kan enten vælge den med et batteri på 39.2 kWt, som både giver dig en acceleration på 9.9 sek. og en rækkevidde på op til 305 km.* Eller du kan vælge den med 64 kWt, der byder på helt op til 484 km på en enkelt opladning.**
* 7,9 sekunder gælder kun Long Range Performance (64 kWt) med 204 hk.**Rækkevidde er beregnet på baggrund af WLTP. Rækkevidden kan variere afhængig vejforhold, kørestil, udendørstemperatur, brug af komfortudstyr m.m. De tekniske data er ikke endelige.

Gennemgang af KONA Electric

Se denne video og oplev den generel gennemgang af modellen.
Hør bl.a. om batterimuligheder og rækkevidde.

Hent flere informationer om KONA Electric

Kontakt os/Book prøvetur

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Hedegaard Biler A/S.