Fusion hos Hedegaard Biler A/S

Hedegaard Automobiler A/S (Citroën) og Hedegaard Biler A/S (Hyundai/Mitsubishi) fusionerer og bliver til Hedegaard Biler A/S. Dette sker i tråd med et naturligt generationsskifte.

Pr. 1. januar 2022 satser Hedegaard Biler på salgssiden 100% på Hyundai og Mitsubishi, men rådgiver stadig  gerne om køb af ny Citroën. Hedegaard Biler tager gerne din bil i bytte, hvis du vil skifte til en nyere model. På værkstedssiden er Hedegaard Biler fortsat autoriseret værksted for Citroën, Hyundai og Mitsubishi, men servicerer også gerne andre mærker.

Hvorfor nu og hvorfor Hedegaard Biler A/S?

”Bilbranchen står over for massive forandringer. Bilproducenterne vil bestemme mere, hvilket stiller store krav til bilforhandleren. I sådan en proces er det vigtigt, at vi kan omstille os hurtigt. Det kan vi bedre med èt samlet selskab”, fortæller indehaver Anders Hedegaard.

Nye biltyper vinder frem

”Massive forandringer betyder bl.a. omstilling til andre biltyper.  F.eks. ”grønne biler” som elbiler, plug-in hybrider og brint biler”, siger Anders Hedegaard.

Hyundai – en stærk spiller på det danske marked!

”Hos Hedegaard Biler er vi glade for, at vi har forhandlingen af Hyundai, som står utroligt stærk. Hyundai er blandt de markedsledende, når det kommer til el- og hybridbiler både hvad angår pris, produkt, rækkevidde og ladetider. Hyundai har en af de bedste fabriksgarantier på markedet med fri kilometer og fem års garanti på bilen. Køber man en el-bil vil batteriet være omfattet af hele otte års garanti.

Hyundai har et meget bredt modelprogram, som kræver et stort showroom, når hele programmet skal vises frem. Det får vi endnu bedre mulighed for i et nyt Hyundai showroom på Dueoddevej 2”  fortæller Anders Hedegaard.

Nytårskur på Dueoddevej 2

Hos Hedegaard Biler glæder de sig til at vise den nye flotte butik frem på Dueoddevej 2, til både nye og eksisterende kunder. Traditionen tro afholdes der nytårskur i januar måned, hvor alle er velkomne.