Ny Hyundai KONA Electric

I

Den helt nye SUV, KONA Electric, der både er blevet længere, bredere og højere i forhold til forgængeren, kan nu opleves hos Hedegaard Biler

Spar kr. 20.000,- på KONA Electric

Før fra kr. 299.995,-
Nu fra kr. 279.995,-

Højdepunkter

  • Helt ny elektrisk SUV
  • Plads til hele familien
  • Lang rækkevidde
  • Masser af udstyr og sikkerhed
  • Kort leveringstid

Udseende

Den helt nye Hyundai KONA har forandret sig markant i forhold til den nuværende. Designet er langt mere strømlinet, mere aerodynamisk og langt mere dristigt. I designet er der lagt særligt vægt på lav luftmodstand, så den nye KONA Electrics cw-værdi er på bare 0,27.

Sammenlignet med den nuværende KONA har den nye KONA proportioner med øgede dimensioner. Baseret på EV-varianten er dens længde nu 4.355 mm, 175 mm længere end den forrige generation og med en akselafstand på 2.660 mm, hvilket er 60 mm længere. Dens bredde er 1.825 mm, hvilket er 25 mm bredere, og højden er 20 mm højere med 1.575 mm. Så længere, bredere og højere.

Større end du tror

Den nye KONA Electric er større, end man tror. Den har god plads til tre børn på bagsædet. Og har man småbørn, der sidder i autostol, er det intet problem at få plads til to autostole og en sædepude til det tredje barn. Samtidig er der god plads til barnevogn eller klapvogn og lignende børneudstyr i bagagerummet, som er meget større end tidligere. Hvor bagagerummet før var på 332 liter, er der nu plads til 466 liter, og dertil er der kommet et LED-belyst frunk med plads til 27 liter.

Batteri og rækkevidde

Ligesom den tidligere KONA fås den nye KONA Electric med to forskellige batteristørrelser, forhjulstræk og en rækkevidde på mellem 377 km og op til 512 km afhængig af variant.

Begge batteristørrelser må monteres med anhængertræk. Standard Range må trække op til 300 kg med eller uden bremser, mens Long Range må trække op til 750 kg med bremser og 300 kg uden bremser.

Hent flere informationer om KONA Electric

Kontakt os/Book prøvetur

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Hedegaard Biler A/S.