I

 Velkommen til Mitsubishi hos Hedegaard Biler

Hedegaard Biler har mange års erfaring som autoriseret Mitsubishi forhandler. Vi ser frem til at rådgive dig til det bedste Mitsubishi køb. Uanset om du ønsker at købe ny eller brugt bil. Skal din Mitsubishi til service kan du booke online her

Udseende

Det dynamiske design fra en coupé kombineres med SUV’ens rummelighed og kraftfulde look. Takket være strukturel limning af forbundne dele og optimerede støddæmpere har ECLIPSE CROSS PHEV et ekstremt stift karrosseri, hvilket
sikrer fantastiske køreegenskaber og en unik kørekomfort. Derudover er tyngdepunktet lavt og vægtfordelingen perfekt,
da det højtydende drivbatteri er optimalt placeret under vognbunden, hvor det skaber ekstra stabilitet.

Komfortabel kabine med masser af udstyr

I kabinen finder du masser af lækkert udstyr: Head-up displayet viser dig de mest nødvendige informationer under kørslen. Førerpladsen minder om et højfunktionelt fly-cockpit og sikrer dig en koncentreret og intuitiv kørsel.

ECLIPSE CROSS har et stort og praktisk bagagerum, der f.eks. kan indeholde op til tre store golfbags, selv når der er passagerer på bagsædet.

Teknologi med det bedste fra to verdener

Jævn og komfortabel elektrisk kørsel. Et plug-in hybridsystem, der er støjsvagt
og kører endnu længere. PHEV-systemet med to kraftige elmotore – en ved foraksel og en ved bagaksel – sikrer en jævn og komfortabel kørsel med hurtig start og acceleration, hvilket kun kan opnås med momentet fra netop elmotorer.
Selvom bilen primært anvender elmotorerne, slår den let over på benzinmotoren, når drivbatteriets ladeniveau og kørselsforholdene kræver det. Du kan derfor trygt køre afsted uden at bekymre dig over, om batteriet har strøm nok til hele din køretur.

Rundt om Eclipse Cross

Se denne video og oplev den generel gennemgang af modellen.

 

Hent flere informationer om Mitsubishi Eclipse Cross

Kontakt os/Book prøvetur

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Hedegaard Biler A/S.