Hyundai i20

I

Hyundai i20

i20 er en mindre bil, der skiller sig ud i gadebilledet. Er du til et smart design, kan det være bilen for dig. Den er nummeret større end i10 og byder derfor på lidt mere plads og mere motorkraft. En i20 egner sig godt til dagligdagen, hvor der skal fragtes børn, sportsudstyr, indkøb m.m. Det klarer den uden problemer med en rummelig kabine og et godt bagagerum.

 

Danmarkspremiere d. 6.-7. og 13.-14. januar kl. 11-15

 

Vær blandt de første til at se og prøvekøre den nye i20, når vi holder åbent hus hos Hedegaard Biler

Udseende

Fyldt med moderne teknologi, sikkerhedsudstyr og fantastisk køreglæde, tiltrækker den nye i20 sig masser opmærksomhed med sit iøjnefaldende design. Den sportslige stil gør indtryk, og den er designet med fokus på dig, der har et liv og en hverdag i konstant bevægelse. Smarte køreassistenter, sikkerhedsudstyr i massevis, stor infotainment-skærm og en lækker kabine, gør det sjovt at køre bil.

Interiør

Kabinen i i20 er skabt med fremtiden for øje. Den indeholder en bred vifte af innovative løsninger, der skaber en stilren og nutidig atmosfære. Og så er den som standard udstyret med en 4,2″ digital instrumentering.

Motorstørrelser

Du kan vælge mellem to forskellige motorer, herunder en 1.0 T-GDi benzinmotor med 100 hk og en 1.2 MPi benzinmotor med 84 hk.

 

 

Hent flere informationer om i20

Kontakt os/Book prøvetur

Er du interesseret i at vide med ? Udfyld formularen og bliv kontaktet