Hyundai IONIQ5

I

Årets bil i Danmark 2022

Den elektriske familiebil har i 2021 vundet indtil flere prestigefyldte priser, og den seneste i rækken faldt tirsdag den 30. november, hvor en jury bestående af 23 motorjournalister kårede Årets Bil i Danmark 2022. IONIQ 5 fik også Innovationsprisen. Det er tredje gang, at Hyundai vinder den pris.
Læs også mere her

Udseende

IONIQ 5 er betagende smuk og utrolig avanceret, en elegant kombination af innovativt bilde-sign, miljøvenlige materialer og en forbløffende vifte af topmoderne teknologi. En ægte, fuld-elektrisk “game changer” udstyret med et batterisystem på 800 volt til ultrahurtig oplad-ning og en rækkevidde på op til 481 kilometer. Forførende… uanset om du har blikket rettet mod det skarpe design eller de nyskabende teknologier.

Interiør i bæredygtige materialer

Den nye EV-platform gør det muligt at skabe en helt ny form for bilinteriør: Stort, fladt gulv, superjustérbare forsæder, der kan
lægges helt ned, og en fleksibel midterkonsol, der kan flyttes gennem kabinen. Samtidig er der brugt miljøvenlige materialer i hele kabinen. Sæderne er klædt i et miljøforarbejdet læder, der er farvet og behandlet med planteolieekstrakter fra hørfrø.  Tekstilerne er af uld og polygarn samt materiale vævet af fibre fremstillet af genbrugte PET-plastflasker. Overflader som instrumentbræt, rat og dørpaneler er belagt med en polyurethan biomaling sammensat af olier fra rapsblomster og majs. 

 Batteristørrelser

 IONIQ 5, fås i batteristørrelserne 58 kWt og 72,6 kWt,  I prisen er en lang liste med udstyr – også når det gælder sikkerhedsudstyr. Som standard har IONIQ 5 bl.a. eCall, aktiv blindvinkel-sensor, automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse samt drejefuntion, automatisk skiltegenkendelse og aktiv vognbaneassistent med følgefunktion.

Kom med bag rettet i Ioniq5

Tag med ned ad den tyske autobahn sammen med vores produktspecialister, Kasper og Christian, på deres allerførste langtur i IONIQ 5.

Hent flere informationer om IONIQ 5

Kontakt os/Book prøvetur

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Hedegaard Biler A/S.