Hyundai IONIQ 5

I

IONIQ 5 er en banebrydende elbil. Den kan lade batteriet op til 80% på bare 18 minutter. Læg dertil en lang rækkevidde. Samtidig er den rummelig som få og ladet med udstyr og et utal af innovative features, der gør det både mere sikkert og underholdende at komme afsted i hverdagen. Og med et futuristisk design og et imponerende niveau af banebrydende teknologier er IONIQ 5 som skabt til at tage dig skridtet videre.
Læs også mere her

Spar kr. 40.000,- på IONIQ 5

 Nu fra kr. fra 324.995 

Højdepunkter

  • 800 volt-ladeteknologi for lynhurtig opladning
  • Trækker op til 1.600 kg med anhængertræk
  • Op til 507 km rækkevidde
  • Masser af udstyr
  • Kort leveringstid

 

Udseende

IONIQ 5 er betagende smuk og utrolig avanceret, en elegant kombination af innovativt bildesign, miljøvenlige materialer og en forbløffende vifte af topmoderne teknologi. En ægte, fuld-elektrisk “game changer” udstyret med et batterisystem på 800 volt til ultrahurtig opladning og en rækkevidde på op til 507 kilometer. Forførende… uanset om du har blikket rettet mod det skarpe design eller de nyskabende teknologier.

Interiør i bæredygtige materialer

Den nye EV-platform gør det muligt at skabe en helt ny form for bilinteriør: Stort, fladt gulv, superjustérbare forsæder, der kan
lægges helt ned, og en fleksibel midterkonsol, der kan flyttes gennem kabinen. Samtidig er der brugt miljøvenlige materialer i hele kabinen. Sæderne er klædt i miljøforarbejdet læder, der er farvet og behandlet med planteolieekstrakter fra hørfrø.  Tekstilerne er af uld og polygarn samt materiale vævet af fibre fremstillet af genbrugte PET-plastflasker. Overflader som instrumentbræt, rat og dørpaneler er belagt med en polyurethan biomaling sammensat af olier fra rapsblomster og majs. 

Batteristørrelser

IONIQ 5 fås i batteristørrelserne 58 kWt og 77,4 kWt. Inkluderet I prisen er en lang liste med udstyr – også når det gælder sikkerhedsudstyr. Som standard har IONIQ 5 bl.a. eCall, aktiv blindvinkel-sensor, automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse samt drejefuntion, automatisk skiltegenkendelse og aktiv vognbaneassistent med følgefunktion.

Kom med bag rattet i IONIQ 5

Tag med ned ad den tyske autobahn sammen med vores produktspecialister, Kasper og Christian, på deres allerførste langtur i IONIQ 5.

Hent flere informationer om IONIQ 5

Kontakt os/Book prøvetur

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Hedegaard Biler A/S.