Hyundai i30

I

i30 Årets brugte bil 2021

Overvejer du, om i30 skal være din næste bil? God idé. i30 har nemlig vundet prisen som Årets Brugtbil 2021. Det betyder, at en jury bestående af biljournalister og bileksperter har vurderet, at både sikkerhed, komfort, teknik og kvalitet er i top samtidig med, at omkostningerne ved at eje bilen er i bund. Og nå ja, så fremhæver de selvfølgelig også den lange fabriksgaranti. Med andre ord: Vi er mange, der godt forstår, du overvejer, om i30 skal være din næste bil.
Læs mere i denne artikel

Udseende

Det første, der fanget øjet i mødet med i30, er fronten med den store kølergrill, det markante LED-kørelys og tågelygterne, som gør det umuligt at lade bilen passere ubemærket. Bagenden har særlige kromdetaljer og flotte LED-kombinationsbaglygter (afhængig af variant). 

Interiør

Hop ind i kabinen på i30 5-dørs og oplev en udsøgt atmosfære med usædvanlig høj komfort og materialer af høj kvalitet. Med den nye i30 er der mulighed for den store 10.25” touchskærm (ekstraudstyr), som inkluderer 3D-navigation og
Bluelink

 Motorvarianter

i30 5-dørs findes som både benzin og diesel. Begge disse varianter fås også som mild hybrid. De elektrificerede 48V mild hybrid-motorer reducerer CO2-udslippet under kørsel og giver en bedre brændstoføkonomi. Alle varianter fås med 6-trins manuelt gear, 7-trins DCT-automatgear eller den helt nye e-clutch (afhængig af variant).

Kom rundt om i30

Hyundai i30 er fyldt med sikkerhed, mange muligheder og stor køreglæde. Se med her.

Hent flere informationer om i30

Kontakt os/Book prøvetur

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Hedegaard Biler A/S.