Hyundai i30

I

i30 er opgraderet

iHyundai i30 har i forbindelse med opgraderingerne fået mere standardudstyr, der nu også omfatter en stor 10.25” touchskærm med navigation og BlueLink samt OTA-funktion til opdatering af bl.a. navigationskort, stor digital instrumentering, adaptiv fartpilot (DCT-varianter), LED-forlygter for nær- og fjernlys samt fjernlysassistent og statisk kurvelys, p-sensor foran og i bag, automatisk nødbremse med cyklistgenkendelse og drejefunktion. Alt sammen noget, der give ekstra køreglæde og bekvemmelighed.

Udseende

Hyundai i30 5-dørs er en praktisk familiebil med høj sikkerhed og komfort. Det betyder dog ikke, at den går på kompromis med stil. Det tidløse design skinner igennem helt ned til selv de mindste detaljer.

Interiør

Hop ind i kabinen på i30 5-dørs og oplev en udsøgt atmosfære med usædvanlig høj komfort og materialer af høj kvalitet. Med den nye i30 er der mulighed for den store 10.25” touchskærm (ekstraudstyr), som inkluderer 3D-navigation og Bluelink

 Motorvarianter

Motorprogrammet består af to forskellige motortyper: 1.0 T-GDi og 1.5 T-GDi med henholdsvis 100 hk og 140 hk. Begge ydelser tilbydes med en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins DCT-gearkasse. 

Hent flere informationer om i30

Kontakt os/Book prøvetur

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Hedegaard Biler A/S.