Hedegaard Biler - Din Mitsubishi ekspert

Hedegaard Biler Herning: 45 års erfaring som Mitsubishi værksted

Skal din Mitsubishi til service eller reparation, så bør du vælge Hedegaard Biler i Herning, der er Mitsubishi ekspert.
Hos os er du altid sikker på, at din Mitsubishi er i kyndige hænder hos uddannede Mitsubishi mekanikere.

Når du vælger os er du sikret, at alle relevante områder er kontrolleret og at eventuelle reparationer er foretaget korrekt, og i henhold til fabrikkens forskrifter. Desuden er du sikret, at der kun benyttes reservedele af høj kvalitet, der efterlever Mitsubishis forskrifter og at disse monteres af specialuddannede Mitsubishi-mekanikere. Alt dette sikrer, at din bil er i topform mekanisk og sikkerhedsmæssigt.

 

BOOK DIN VÆRKSTEDSAFTALE NU

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation. Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet. Du er også altid velkommen til at ringe:  97 22 03 11

 

ORIGINALE RESERVEDELE

Selv de mindste tekniske fejl kan medføre alvorlige ulykker. For at sikre dig og dine medpassagerer optimalt, er Mitsubishi Motors reservedele udviklet og testet efter meget strenge kvalitetsnormer.

PROFESSIONEL SERVICE

Hos Hedegaard Biler kan du forvente et indgående kendskab til netop din Mitsubishi-model. Du kan derfor forvente en professionel gennemgang af din bil, hvor vi ikke bare reparerer ud fra skøn. Denne ekspertise sikrer dig mod en unødig høj reparationsregning.

Overvejer du at udskifte din Mitsubishi? Vi har disse modeller til omgående levering

Vi har solgt alle biler af denne type

Se alle vores biler her