Hyundai i10

I

Hyundai i10 

i10 er Hyundais mindste bil, som trods sin størrelse er både rummelig, sjov at køre og friskt udstyret. Der er rigeligt med plads, og bagagerummet er et af de største i klassen af mikrobiler. Perfekt som bil nummer to, der især egner sig til kortere køreture.

Hyundai i10 

Hyundai i10 er vores mindste bil, men lad dig ikke narre af størrelsen. Med i10 får du nemlig en bil, der både er rummelig, sjov at køre og friskt udstyret.

Der er god plads i kabinen, bagagerummet er et af de største i klassen af mikrobiler, og den kan fås med anhængertræk og må trække op til 300 kg. Den er nem at parkere og manøvrere og egner sig godt til både lange og korte ture. Den er desuden perfekt som bil nummer to

Udseende

Bygader kan let blive overfyldte. Den smarte bybil er nem at manøvrere, når det kommer til at navigere rundt i smalle kryds og trange parkeringspladser. Den helt nye i10 måler kun 3,67 meter i længden og 1,68 meter i bredden – og kombinerer et kompakt ydre med et rummeligt indre. Uanset om du skal parallelparkere eller på weekendtur, giver den helt nye i10 dig masser af plads og fleksibilitet til at leve dit liv på en stor måde.

Interiør

Kabinen byder dig velkommen med præcise mønstre, friske strukturer og den nyeste multimedieteknologi (afhængig af variant). Interiøret i den nye i10 er designet med fokus på bløde overflader og skarpe linjer. Det iøjnefaldende “bikube-mønster” (ekstraudstyr) giver kabinen et sporty og raffineret look, mens de cirkulære luftventiler naturligt blender ind i instrumentbrættet for en bredere og mere rummelig følelse.

Mulighed for anhængertræk 

Det bliver nu muligt at få anhængertræk på sin nye Hyundai i10. Det gør mikrobilen til den eneste af sin slags, der må trække noget efter sig.

Med en Hyundai i10 er sikkerheden i højsædet, og mikrobilen er én af de eneste i sin klasse, der kommer med næsten alt tilgængeligt sikkerhedsudstyr vel at mærke som standard. Blandt andet automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, eCall, fri bane-assistent, som giver besked om, at det forankørende køretøj sætter i gang fra stilstand ved blandt andet stoplys eller kø, træthedsregistrering og aktiv vognbaneassistent.

Gennemgang Hyundai i10

Se denne video og oplev den generel gennemgang af modellen.

 

Hent flere informationer om Hyundia i10

Kontakt os/Book prøvetur

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Hedegaard Biler A/S.