NY Hyundai i10

I


Den nye Hyundai i10
Hyundai i10 har i mange år både været en af markedets mest rummelige og en af de mest solgte i sin klasse.  Nu er den faceliftede version klar til salg, og den byder på både nye teknologier samt nyt vigtigt sikkerhedsudstyr.

Hyundai i10 

Hyundai i10 er vores mindste bil, men lad dig ikke narre af størrelsen. Med i10 får du nemlig en bil, der både er rummelig, sjov at køre og friskt udstyret.

Der er god plads i kabinen, bagagerummet er et af de største i klassen af mikrobiler, og den kan fås med anhængertræk og må trække op til 300 kg. Den er nem at parkere og manøvrere og egner sig godt til både lange og korte ture. Den er desuden perfekt som bil nummer to

Udseende

Designet er forfriskende og dynamisk. Og med en ny frontgrill med integreret LED-kørelys er man ikke i tvivl om, at vi har med en rap mikrobil at gøre.

Interiør

Kabinen byder dig velkommen med præcise mønstre, friske strukturer og den nyeste multimedieteknologi (afhængig af variant). Interiøret i den nye i10 er designet med fokus på bløde overflader og skarpe linjer. Som standard leveres i10 med sorte sæder og interiør, men med den nye farverige interiørpakke kan du give din i10 lidt mere personlighed. 

Motorstørrelser og N Line

Hyundai i10 fås med forskellige motorer, herunder den velkendte 1.0 MPi benzinmotor med 67 hk, hvor man kan vælge mellem manuelt og automatgear.
Toppen er den forrygende i10 N Line, som er inspireret af den højt ydende N-serie. Udover masser af sportsappeal tilbyder i10 N Line en mere sportslig køreoplevelse med en 1.0-liter turbomotor på 100 hk.

Hent flere informationer om Hyundai i10

Kontakt os/Book prøvetur

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Hedegaard Biler A/S.