Hyundai IONIQ 6

I

Hyundai IONIQ 6

Årets Bil i Verden 2023

IONIQ 6 er ved World Car Awards kåret som Årets Bil i Verden 2023. I samme omgang løb den også med titlerne Årets Elektriske Bil i Verden og Årets Bildesign i Verden. Det er andet år i træk, at en Hyundai-model kører disse priser i mål, da IONIQ 5 vandt præcis de samme priser i 2022.

 

 

 

Spar kr. 20.000,- på IONIQ 6 

Nu fra kr. 334.995,-

Højdepunkter

  • 800 volt-ladeteknologi for lynhurtig opladning
  • Trækker op til 1.500 kg med anhængertræk
  • Op til 614 km rækkevidde
  • Kort leveringstid

 

Designet til den nye tid

IONIQ 6 har, med sine smukke former og aerodynamiske design, tiltrukket sig opmærksomhed både herhjemme og i udlandet. Ligesom IONIQ 5 er IONIQ 6 bygget på platformen E-GMP, der er med til at gøre den hurtige opladning og store rækkevidde mulig. Samtidig er den ekstremt aerodynamisk og vindmodstandskoefficienten er kun 0,21, hvilket er blandt de laveste i markedet.

Interiør

IONIQ 6 er en elbil, der er designet med tanke på dig, der skal køre i bilen. Interiøret er udviklet i et perfekt samspil til det ydre design. Med denne måde at tænke design på har vi skabt en helt særlig kabine, der giver dig og dine passagerer køreglæde hver dag. Den indvendige plads bliver udnyttet til fulde, så du vil opleve en stor rummelighed og en særlig silhuet også inde i bilen.

Teknologi

IONIQ 6 fås i batteristørrelserne 53 kWh og 77,4 kWh, og med priser startende fra 374.995 kr. Batteripakken med 53 kWh tilbydes i to udstyrsvarianter Essential og Advanced, mens batteripakken med 77,4 kWh tilbydes i tre udstyrsvarianter Essential, Advanced og Ultimate.

Hent flere informationer om IONIQ 6

Kontakt os/Book prøvetur

Er du interesseret i at vide med ? Udfyld formularen og bliv kontaktet