Hedegaard Biler aut. Hyundai værksted

Book tid online

Autoriseret Hyundai værksted: Hedegaard Biler Herning

Et besøg på vores autoriserede Hyundai værksted er din garanti for, at din Hyundai er godt kørende. Din bil efterses udelukkende af specialuddannede teknikere, der med den nyeste viden og teknologi altid sikrer, at din Hyundai er i topform.

Når du vælger Hedegaard Biler sikrer du dig, at alle forskrifter fra fabrikken bliver overholdt, og at der kun benyttes originale reservedele. Udover almindelig kontrol får du foretaget udskiftninger af filtre, væsker samt komponenter, hvis serviceintervallet siger det. Samtidig bliver der foretaget en korrekt opdatering af bilens software-udstyr. 

 

Hyundai servicebooker
Book din værkstedsaftale online 

Hyundai Service 5+

 

Hyundai Service 5+ er et serviceeftersyn til din Hyundai, der er ældre end 5 år. Med et Hyundai Service 5+ er det nemt og billigt at holde glæden ved din Hyundai vedlige. Til en fast lav pris på kr. 1.495,- går specialuddannede Hyundai-teknikere din bil igennem på alle væsentlige punkter. Og ikke nok med det. Foruden originale reservedele og kyndig rådgivning, inkluderer eftersynet også Hyundai Vejhjælp i hele Europa*. Vælg et Hyundai Service 5+ eftersyn fremfor et uautoriseret serviceeftersyn, hvis du vil have ekstra tryghed og driftssikkerhed året rundt.