Hyundai BAYON

I

Hyundai BAYON

Godt overblik, nem indstigning og god plads på bagsædet. Modellen har utroligt højt til loftet og et bagagerum på hele 411 liter. Så du får en god rummelighed.

Udseende

Den er kompakt og meget behagelig at køre i. Denne elegante SUV har masser af stil og et rent udtryk, der får den til at skille sig ud. BAYON går ikke ned på rummelighed og komfort. Bagagerummet rummer hele 411 liter og sædernes høje placering giver ekstra sikkerhed og godt udsyn.

Interiør

Du kommer til at elske, hvor højt du sidder i BAYON. Det giver dig godt udsyn og overblik. Skarpe, horisontale linjer giver det moderne og iøjnefaldende instrumentbræt en ekstra dimension. Det 10.25” digitale cockpit viser dig de mest essentielle informationer om bilen. Og du kan tilpasse cockpittet til dine præferencer. (Kan være ekstra udstyr)

 Motorvarianter

BAYON fås med to forskellige benzinmotorer. Den ene er en 1.0 T-GDi trecylindret turbomotor med 100 hk, hvor der kan vælges mellem en 6-trins manuel gearkasse eller 7-trins DCT-automatgearkasse. Den anden er en firecylindret 1.2 liters benzinmotor. Den leverer 84 hk og fås med en 5-trins manuel gearkasse.

Kom rundt om BAYON

Hyundai BAYON er en spændende SUV med mange muligheder.

Hent flere informationer om BAYON

Kontakt os/Book prøvetur

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Hedegaard Biler A/S.