Hedegaard Biler aut. Citroën værksted

Book tid online

Autoriseret Citroën værksted: Hedegaard Biler Herning

Skal din Citroën til service eller reparation, så bør du vælge Hedegaard Biler i Herning, der er autoriseret Citroën værksted. Hos os er du altid sikker på, at din Citroën er i kyndige hænder hos uddannede Citroën mekanikere.

Når du vælger os er du sikret, at alle relevante områder er kontrolleret og at eventuelle reparationer er foretaget korrekt, og i henhold til fabrikkens forskrifter. Desuden er du sikret, at der kun benyttes reservedele af høj kvalitet, der efterlever Citroëns forskrifter og at disse monteres af specialuddannede Citroën-mekanikere. Alt dette sikrer, at din bil er i topform mekanisk og sikkerhedsmæssigt.

 

BOOK DIN VÆRKSTEDSAFTALE NU

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation. Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet. Du er også altid velkommen til at ringe: 97 22 03 11

 

Citroën servicebooker
Book din værkstedsaftale online 

Citroën Basisservice

Med regelmæssige eftersyn sikrer du, at din Citroën er godt kørende mange år endnu. Vi anbefaler derfor, at din bil får udført et serviceeftersyn mindst én gang om året. Med det specielt udviklede BasisService 5+ eller BasisService 10+ betaler du udelukkende for det, din ældre bil har brug for.

Samtidig har du garanti for, at arbejdet udføres af en uddannet Citroën-mekaniker, som kender din Citroën ned til den mindste skrue. Blandt andet tjekker vi bilens vitale dele, bremser, styretøj og hjulophæng – og at alt lys er indstillet korrekt. Derudover undersøger vi bilens elektronik for fejl samt skifter oliefiltret og motorolien.

CITROËN VÆRKSTEDSKONTO DEL DIN REGNING OP I SMÅ BIDDER – DET KOSTER IKKE NOGET!

FLERE STORE FORDELE
• Du vælger selv, om du vil betale din regning over hhv. 10 eller 20 måneder
• Ingen ekstra omkostninger – du betaler kun salgsprisen:
0,- udbetaling, 0,- rente og 0,- gebyr*
• Ingen binding – indfri din værkstedskonto uden omkostninger
• Du kan blive forhåndsgodkendt til et ekstrabeløb på 10.000,-**
• Lettere at håndtere evt. uforudsete biludgifter
CITROËN VÆRKSTEDSKONTO
Dækker alt, du køber på værkstedet