Nyheder

KONA er Årets Brugtbil 2023

En jury bestående af biljournalister og brugtbilseksperter har vurderet, at vores populære SUV-familie, Hyundai KONA (årgang 2017-2020), er et bedre brugtbilskøb end 125 andre brugte bilmodeller. Det er udstyrsniveauet, sikkerheden, fabriksgarantien på fem år og prisen, der tilsammen gør, at KONA ender ud med en sikker sejr. 

 

Glæd dig til IONIQ 6

 

Nu er den her!
IONIQ 6 er en elbil, der er designet med tanke på dig, der skal køre i bilen. Interiøret er udviklet i et perfekt samspil til det ydre design. Med denne måde at tænke design på har vi skabt en helt særlig kabine, der giver dig og dine passagerer køreglæde hver dag. Den indvendige plads bliver udnyttet til fulde, så du vil opleve en stor rummelighed og en særlig silhuet også inde i bilen.

Årets Campingtrækker ’22 Flot 2. plads til Tuscon Plug-in hybrid

Dansk Camping Union har netop året ”Årets Campingtrækker 2022”, og her kører TUCSON Plug-in Hybrid afsted med en flot 2. plads med rosende ord som
  • Kan meget anbefales som campingtrækker
  • Til prisen får man meget bil
  • Kraftig drivlinje og firehjulstræk
  • ”Stilig og flot indrettet kabine”
  • God motorkraft, stabile køreegenskaber og lavt forbrug gør enhver tur til en fornøjelse

Se mere om modellen her  

Læs hele artiklen fra side 62 her: https://fal.cn/3mb1V

Autoriseret Peugeot Service værksted

Fra den 1. februar 2022 er Hedegaard Biler nu også Autoriseret Peugeot Service værksted.
Så skal din Peugeot til service eller reparation, er vi klar!
Læs mere og book din tid her

Fusion hos Hedegaard Biler A/S

Hedegaard Automobiler A/S (Citroën) og Hedegaard Biler A/S (Hyundai/Mitsubishi) fusionerer og bliver til Hedegaard Biler A/S. Dette sker i tråd med et naturligt generationsskifte.

Pr. 1. januar 2022 satser Hedegaard Biler på salgssiden 100% på Hyundai og Mitsubishi, men rådgiver stadig  gerne om køb af ny Citroën. Hedegaard Biler tager gerne din bil i bytte, hvis du vil skifte til en nyere model. På værkstedssiden er Hedegaard Biler fortsat autoriseret værksted for Citroën, Hyundai og Mitsubishi, men servicerer også gerne andre mærker.

Læs hele nyheden her

 

IONIQ 5 er Årets Bil i Danmark 2022.

Juryen, som står bag kåringen, består af 23 kompetente medlemmer af Danske Motorjournalister, og de fremhæver særligt designet, rækkevidden og komforten som primære årsager til, at netop IONIQ 5 er den helt rigtige vinder. Og vi er enige. Læs mere her