NY Hyundai KONA 

I

NY Hyundai KONA

Den helt nye Hyundai KONA har forandret sig markant i forhold til den nuværende. Designet er langt mere strømlinet, mere aerodynamisk og langt mere dristigt. I designet er der lagt særligt vægt på lav luftmodstand.

Den nye KONA

Med sit futuristiske look, dynamiske kørekomfort, større kabine og masser af banebrydende teknologi er den nye KONA med sin SUV-komposition den ideelle familiebil. Glæd dig til at opleve den hos Hedegaard Biler i Herning.

Udseende

Med sit futuristiske look, dynamiske kørekomfort, større kabine og masser af banebrydende teknologi markerer den helt nye KONA tydeligt, at det er en moderne SUV.

Interiør og teknologi

KONA har fået vokseværk. Den er blevet både bredere og længere, hvilket resulterer i mere plads på bagsæderne til både ben og skuldre.

Motorvarianter

Til at starte med lanceres den nye Hyundai KONA med to forskellige benzinmotorer. Det drejer sig om en 1.0 T-GDi med 120 hk og en 1.6 T-GDi med hele 198 hk. Begge motorvarianter fås med enten 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins DCT-automatgearkasse.

Mulighed for digital nøgle 

Den nye KONA bliver den første model fra Hyundai, som tilbyder digital nøgle. Den nye Hyundai-app betyder, at en digital nøgle kan udføre de samme funktioner som en bilnøgle. Låse bilen op, låse den og starte den med smartphone eller smartwatch. Ligesom det er muligt at dele digital nøgle imellem 3 brugeres smartphones/smartwatch. På den måde kan andre også bruge bilen uden at skulle fysisk udveksle en bilnøgle. Den digitale nøgle giver dermed langt større fleksibilitet og nye måder at bruge og dele bilen på.

Hent flere informationer om ny KONA 

Kontakt os/Book prøvetur

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Hedegaard Biler A/S.